Widerrufsrecht

Retourneren

We zijn ervan overtuigd dat u blij zult zijn met uw aankoop bij Zahav. Mocht dit toch niet het geval zijn, dan is er de mogelijkheid om het product binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Het aankoop bedrag zal dan binnen 5 werkdagen na ontvangst terug worden gestort op desbetreffende rekening. Houd rekening met het feit dat oorbellen niet geretourneerd mogen worden i.v.m. hygiëne. Daarbij moet het item verpakt zijn in het originele suéde zakje.

 Zahav behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren indien zij niet meer in de originele staat verkeren. Indien dit het geval is wordt het product naar u terug gestuurd. Zahav is ook niet verantwoordelijk voor pakketjes die zoek raken nadat u het item retour heeft gezonden.

 

Retour proces

Het aanvragen van een retour vindt plaats door een email te sturen naar zahavnl@outlook.com. Gebruik ‘RETOUR AANVRAAG’ als onderwerp van uw mail. Daarbij moet uw mail de volgende informatie bevatten: naam, ordernummer, het voor retour betreffende product en de reden waarom u het product retour wil zenden. Na het verkrijgen van deze informatie krijgt u z.s.m. een mail met het retouradres daarin vermeld.

 

Verzendkosten

De klant neemt de verzendkosten voor retour op zich.